Jezus

Pogosta vprašanja

Jezus je najbolj čudovita oseba, ki jo boš kadar koli spoznal. Nikoli ni bilo in nikdar ne bo nikogar kot je On.

Ko je Jezus hodil po zemlji, kot je zapisano v štirih evangelijih Svetega pisma, so mu bili pokorni demoni, bolni so se zgrinjali okrog Njega in grešniki so bili pritegnjeni v Njegovo bližino. Hkrati pa je okrcal tiste, ki so zašli v religijo in človeško tradicijo. Njegova milost je nasprotovala religijski ustanovi tistega časa. Do grešnikov pa je bil vedno samo usmiljen.

Jezus je bil vedno prijatelj grešnikov. Življenje, ki ga daje Jezus, grešnike vedno pritegne in to življenje deli z njimi. Jezus odpušča grehe, ozdravlja dušo in telo. Jezus daje življenje, in sicer življenje v obilju.

Jezus je isti včeraj, danes in na veke. Njegov značaj in Njegova moč se nikoli ne spreminjata. Po veri v Jezusa Kristusa je vsakomur na voljo odrešenje in ozdravljenje.

Kdorkoli bo klical Gospodovo ime, bo rešen.

– Pismo Rimljanom 10:13 –

Vabimo te, da se pridružiš milijonom ljudi po svetu, ki imajo osebno izkušnjo srečanja z Jezusom Kristusom.

Vedno si dobrodošel pri nas:
– nedelja (bogoslužje in otroška cerkev),
– hišne skupine,
– sobota (srečanje Royal Rangers).

Veselimo se skupne hoje s teboj na poti spoznavanja Jezusa, najbolj čudovite osebe, ki jo boš kdajkoli spoznal.

Kdo je Jezus?

Kako sem rešen?

Kako vem, da sem odrešen?

Molitev za vstop v Božje kraljestvo

Ali priznate, da ste grešnik, ki se ne more sam rešiti? Ali se želite razbremeniti krivde in zaživeti svobodno? Jezus je tisti, ki je naredil že vse potrebno za našo odrešitev, ko je na križu vzel naše grehe nase in umrl namesto nas. On odpušča grehe in daje novo življenje.

Naša naloga je, da preprosto verjamemo in sprejmemo. Če je vaše srce iskreno, lahko molite naslednjo molitev:

»Gospod Jezus Kristus, prihajam k tebi in te prosim, da mi odpustiš vse grehe in me očistiš vse krivde. Verujem, da te je Bog obudil od mrtvih. Sprejemam te za svojega Gospoda in Odrešitelja. Po veri v tvojo besedo sedaj sprejemam svojo rešitev. Verujem, da mi daješ novo življenje in te prosim za tvoje vodstvo, da postanem oseba, kakršno ti želiš. Hvala, da si slišal mojo molitev in sem lahko sedaj tvoj otrok. Amen.«